​Ring til Tandlægevagten  

​Vi har stor ekspertise i behandling af paradentose.

Weekend- og tandlægevagt

uden tillæg og gebyr.

Paradentosebehandling tilbydes på Østerbro i København

Paradentosebehandling effektivt med laser og anvendelse af ny analysemetode

Hos Tandklinikken DanSmil har vores dygtige behandlingsteam mange års erfaring og stor succes med behandling af paradentosesygdom, hvor du slipper for smerter og kan bevare dine tænder.

Hvad er Paradentose?

​Paradentose er et andet ord for kronisk tandkødsbetændelse. Symptomerne kan være dårlig ånde, blødende tandkød, dybe tandkødslommer, evt. smerte og løse tænder. Bliver paradentose ikke behandlet, risikerer du, at tænderne bliver mere og mere løse for til sidst at falde ud, hvor du bliver tandløs, da paradentose bakterier angriber knoglen, som tænderne sidder fast i.

Paradentose er en sygdom som kan medvirke til at fremme eller forstærke en hel stribe af sygdomme rundt om i kroppen, først og fremmest hjerte-kar-sygdomme. Dansk forskning har allerede for et stykke tid siden påvist en sammenhæng mellem betændelse i munden og hjertesygdom. Patienter med svær paradentose har således 6,6 gange større risiko for at have hjertesygdom.

Grundig undersøgelse før paradentosebehandling

​Inden behandlingen af paradentose sættes i gang foretages en grundig undersøgelse, hvor tandkødslommerne måles og sygdommens aktivitet bedømmes og der vurderes hvor fremskreden paradentosen er.

Desuden kan vi i dag gennem en ny banebrydende DNA-analyse-teknik, på basis af din personlige DNA-profil og en test af bakterier i din mund, lave en meget mere præcis vurdering af paradentose aktivitet hos den enkelte patient.

Udfra både den konventionelle undersøgelse og den nye DNA-analyse-teknik er vi i stand til at tilrettelægge en effektiv paradentosebehandling og fastlægge forebyggelse skræddersyet til dig. 

Specialister inden for paradentose behandling med laser

​Vi tilbyder laserbehandling i kombination med den konventionelle paradentosebehandling, hvor der udføres dybdegående tandrensning sammen med anvendelse af kemiske stoffer. Ved anvendelse af laser kan vi i dag behandle selv større og meget fremskredne paradentosesygdomstilfælde med stor succes uden nogen form for operativt indgreb.

Behandlingsmetoden med laser er effektiv, smertefri og uden ubehag og bivirkninger. Fordelene for anvendelse af laser ved paradentosebehandling er åbenbare, hvor der fjernes bakterier effektivt i tandkødslommerne og heling efter paradentosebehandling sker hurtigere.

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon: 35 38 52 25 og benytte dig af muligheden for en gratis uforpligtende forundersøgelse, hvorved tandlægen kan give dig en faglig vurdering af paradentose sygdommen hos dig og svare på alle dine spørgsmål.

Tidsbestilling på​:

​Tandklinikken DanSmil

Østerbrogade 64, 2

2100 København Ø,

Østerbro

Kontaktinformation

​Telefon: 35 38 52 25

​E-mail: info@dansmil.dk

Følg os på Google+
Vurderet 5 / 5 baseret på 9 anmeldelser på Facebook

Åbningstider

​Mandag

08:30 - 15:30

​Tirsdag

09:00 - 17:30

Onsdag

08:30 - 15:30

​Torsdag

10:00 - 17:30

​Fredag

08:30 - 11:30​

Lørdag

10:00 - 14.00