​Ring til Tandlægevagten  

​Vi har stor ekspertise i behandling af paradentose.

Weekend- og tandlægevagt

uden tillæg og gebyr.

​Kom af med din tandpine

De fleste har oplevet tandpine, og hvilken smerte den kan forårsage. Det kan være så slem, at man knap nok kan spise eller varetage sit arbejde ordenligt. Derfor skal tandpine kureres hurtigst muligt, så du kan komme videre uden smerten.

Hos DanSmil tandlægerne på Østerbro i København kan vi hjælpe dig af med din tandpine. Hvis du har tandpine tit, kan der ligge flere årsager bagved men uanset hvad, så skal smerten kureres, så smerten ikke er forstyrrende for din hverdag.

De gode råd mod tandpine

Med vores autoriserede tandlæger og klinikassistenter kan vi altid hjælpe dig af med din tandpine. Smerten kan både være en kort og enkeltvarende, men der kan også ligge mere under smerten i både tænder og tandkøb. Eksempelvis kan det være forårsaget af flere ting, så som huller, også kaldet caries, svækket tandkød, eller meget andet.

Hvis du vil helt af med din tandpine, skal du kontakte din tandlæge. Som tandlæge i DanSmil vil vi anbefale dig, at du får din tandpine kureret hurtigst muligt. Vi har åbent i weekenderne, så du altid kan kontakte os, og komme af med dine tandproblemer lige meget, hvornår problemet med tænderne opstår. 

Kontakt os i dag

Hvis du vil have en tandlæge, som tager din tandpine alvorligt, og gerne vil hjælpe dig af med den hurtigst muligt, så vælg DanSmil på Østerbro.

Vores tandlæger og klinikassistenter er efteruddannet og kompetente til at hjælpe dig. Kontakt os derfor på telefon 

35 38 52 25 og hør mere om, hvordan vi hjælper dig af med din tandpine og andre tandproblemer.

Tidsbestilling på​:

​Tandklinikken DanSmil

Østerbrogade 64, 2

2100 København Ø,

Østerbro

Kontaktinformation

​Telefon: 35 38 52 25

​E-mail: info@dansmil.dk

Følg os på Google+
Vurderet 5 / 5 baseret på 9 anmeldelser på Facebook

Åbningstider

​Mandag

08:30 - 15:30

​Tirsdag

09:00 - 17:30

Onsdag

08:30 - 15:30

​Torsdag

10:00 - 17:30

​Fredag

08:30 - 11:30​

Lørdag

10:00 - 14.00