​Ring til Tandlægevagten  

​Vi har stor ekspertise i behandling af paradentose.

Weekend- og tandlægevagt

uden tillæg og gebyr.

Weekend tandlæge på Østerbro

Uden Weekendtillæg og – gebyrer

Tandklinikken Dansmil på Østerbro tilbyder weekend tandlæge til dig, der er for travlt optaget til at nå til tandlæge i hverdagen.

Åbningstider hos vores weekend tandlæge:

Vi holder åbent hver weekend, hvor du kan få en tid til behandling eller tandeftersyn ifølge forudgående telefonisk aftale.

  • ​​​Lørdag: kl. 10-15
  • ​Søndag: kl. 10-14

Ingen gebyrer og tillæg

Er din hverdag også fyldt op med job, indkøb, huslige pligter og familietid, eller har du måske ikke mulighed for at gå til tandlæge i hverdagen på grund af lange arbejdstider eller en krævende chef, så er vores weekend tandlæge det helt rette til dig.

I weekenden kan du med ro og mag tage til tandlæge uden at skulle bede om fri på arbejdet eller udskyde aftensmaden eller andre hverdags gøremål , og vi tilbyder præcis de samme behandlinger som i hverdagen:

Samt mange andre tandbehandlinger.

Vi tilbyder desuden weekend tandlæge uden weekendtillæg og vagtgebyrer, hvorfor prisen er den samme som i klinikkens normale åbningstider.

Akut tandlæge i weekenden:

Får du pludselige tandsmerter eller tandpine, som kræver akut behandling eller smertelindring, så tag kontakt til vores weekend tandlæge. Vi tilbyder en tandlægevagtordning, der gør det muligt for dig at ringe ind i weekenden og få tid til en akut behandling.

Vi har åbent på telefonen hver lørdag og søndag mellem klokken 10-15 og kan ved forudgående telefonisk kontakt tilbyde akut behandling i weekenden – stadig uden weekendtillæg og vagtgebyrer. Læs mere om vores akut tandlæge

Kontakt Tandklinikken Dansmil på telefon 35 38 52 25 for tidsbestilling til weekend tandlæge eller ved akut tandbehandling. ​

Tidsbestilling på​:

​Tandklinikken DanSmil

Østerbrogade 64, 2

2100 København Ø,

Østerbro

Kontaktinformation

​Telefon: 35 38 52 25

​E-mail: info@dansmil.dk

Følg os på Google+
Vurderet 5 / 5 baseret på 9 anmeldelser på Facebook

Åbningstider

​Mandag

08:30 - 15:30

​Tirsdag

09:00 - 17:30

Onsdag

08:30 - 15:30

​Torsdag

10:00 - 17:30

​Fredag

08:30 - 11:30​

Lørdag

10:00 - 14.00