​Ring til Tandlægevagten  

​Vi har stor ekspertise i behandling af paradentose.

Lørdags åbent uden tillæg eller gebyr.

Ny patient

Velkommen til Tandklinikken DanSmil og tak for den tillid du viser os, ved dit valg af ny tandlæge.

Vi er et team af dygtige behandlere, bestående af en tandlæge, en tandplejer, to klinikassistenter og en klinikassistentelev. Vi tilbyder enhver form for tandbehandling. Fra enkel og omhyggelig tandrensning til mere avanceret kirurgiske indgreb.

Hos Tandklinikken Dansmil vægter vi kvalitet, god service og trygge omgivelser. Vi ser det som vores fornemste opgave at få dig til at føle dig godt tilpas via kyndig vejledning samt empatisk og professionel behandling

Det er nemt at skifte tandlæge og vi sørger naturligvis for, at indhente din journal og alt det andet praktiske der kan være, så overgangen bliver behagelig og rar for dig som patient.

Gratis uforpligtende forundersøgelse

Tandklinikken Dansmil tilbyder gratis forundersøgelse til nye patienter. Har du et specifikt problem, ønske, eller interesseret i at høre nærmere om vores klinik og behandlinger tilbyder vi en forundersøgelse helt gratis.

Ved gratis forundersøgelse foretager vi en grundig forundersøgelse af dine tænder.

​På baggrund af forundersøgelsen og evt. røntgenundersøgelse vurderer vi om der er problemer i tænder eller i tandkødet, som kræver behandling. Hvis det er tilfældet, udarbejder vi et prisoverslag og sørger naturligvis for at bestille en tid til dig.

Uanset om der er tale om et tandeftersyn eller en omfattende behandling, sørger vi for omhyggelig og individuel rådgivning fra start til slut, så du kan føle dig tryg under hele processen. Selv større tandbehandlinger udføres omsorgsfuldt, smertefrit samt grundigt af vores dygtige tandlæger, hvor vi således tilbyder dig en høj service og kvalitet.

Rente- og gebyrfrit finansiering

Tandklinikken DanSmil tilbyder dig rente- og gebyrfrit finansiering gennem Sparxpres, som er en del af Spar Nord. Dette tilbud gælder såvel for vores eksisterende som nye patienter.

Ved første besøg hos Dansmil er det en god ide at være opmærksom på:

  • ​At medbringe sygesikringsbevis
  • Har du tandlægeskræk, så husk at informere os om det, så vi kan hjælpe dig bedst muligt
  • Der er mulighed for finansiering gennem tandlån
  • Ændringer af aftaletid eller afbud skal ske senest 24 timer i forvejen
  • Ved udeblivelse pålægger vi et gebyr

Vi gør vores nye patienter opmærksomme på at afregning for tandbehandlinger sker hos os samme dag enten med kreditkort eller kontant.

Du kan bestille tid til dit første besøg hos os via telefon 35385225 eller ved at sende os en e-mail på: info@dansmil.dk.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på klinikken.​

Tidsbestilling på​:

​Tandklinikken DanSmil

Østerbrogade 64, 2

2100 København Ø,

Østerbro

Kontaktinformation

​Telefon: 35 38 52 25

​E-mail: info@dansmil.dk

Følg os på Google+
Vurderet 5 / 5 baseret på 9 anmeldelser på Facebook

Åbningstider

​Mandag

08:30 - 15:30

​Tirsdag

09:00 - 18:00

Onsdag

08:30 - 15:30

​Torsdag

10.00 - 18.00

​Fredag

08:30 - 11:30​

Lørdag

10:00 - 14.00