Ny patient

Velkommen til Tandklinikken DanSmil og tak for den tillid du viser os, ved dit valg af ny tandlæge. ​Vi er et team af dygtige behandlere, bestående af en tandlæge, to klinikassistenter og en klinikassistentelev. Vi tilbyder enhver form for tandbehandling, fra en enkel og omhyggelig tandrensning til mere avanceret kirurgiske indgreb.

Hos Tandklinikken Dansmil vægter vi kvalitet, god service og trygge omgivelser. Vi ser det som vores fornemste opgave at få dig til at føle dig godt tilpas via kyndig vejledning samt empatisk og professionel smertefri behandling.

Det er nemt at skifte tandlæge og vi sørger naturligvis for, at indhente din journal og alt det andet praktiske der kan være, så overgangen bliver behagelig og rar for dig som patient.

Gratis uforpligtende forundersøgelse

Tandklinikken Dansmil tilbyder gratis forundersøgelse til nye patienter. Har du et specifikt problem, ønske, eller interesseret i at høre nærmere om vores klinik og behandlinger tilbyder vi en forundersøgelse helt gratis.

Ved gratis forundersøgelse foretager vi en grundig forundersøgelse af dine tænder.

​På baggrund af forundersøgelsen og evt. røntgenundersøgelse vurderer vi om der er problemer i tænder eller i tandkødet, som kræver behandling. Hvis det er tilfældet, udarbejder vi et prisoverslag og sørger naturligvis for at bestille en tid til dig.​​

Uanset om der er tale om et tandeftersyn eller en omfattende behandling, sørger vi for omhyggelig og individuel rådgivning fra start til slut, så du kan føle dig tryg under hele processen. Selv større tandbehandlinger udføres omsorgsfuldt, smertefrit samt grundigt af vores dygtige team, hvor vi således tilbyder dig en høj service og kvalitet.

Rente- og gebyrfrit finansiering

Tandklinikken DanSmil tilbyder dig rente- og gebyrfrit finansiering gennem Sparxpres, som er en del af Spar Nord. Dette tilbud gælder såvel for vores eksisterende som nye patienter.

Ved første besøg hos Dansmil er det en god ide at være opmærksom på:

  • ​At medbringe sygesikringsbevis
  • Har du tandlægeskræk, så husk at informere os om det, så vi kan hjælpe dig bedst muligt
  • Der er mulighed for finansiering gennem tandlån
  • Ændringer af aftaletid eller afbud skal ske senest 24 timer i forvejen
  • Ved udeblivelse pålægger vi et gebyr

Vi gør vores nye patienter opmærksomme på at afregning for tandbehandlinger sker hos os samme dag enten med kreditkort eller kontant.

Du kan bestille tid til dit første besøg hos os via telefon 35 38 52 25 eller ved at sende os en e-mail på: info@dansmil.dk.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på klinikken.​

Vi har stor ekspertise i behandling af paradentose.

Læs mere her

Lørdagsåbent uden tillæg eller gebyr.

​Læs mere her

Vurderet 5 / 5 baseret på 16 anmeldelser på Facebook

Tandklinikken DanSmil

​Østerbrogade 64, 2.

2100 København Ø
Find vej

​​Tlf.: 35 38 52 25

​E-mail: info@dansmil.dk​​

facebook-ikon     google+     youtube

Åbningstider

​Mandag

08:30 - 15:30

​Tirsdag

09:00 - 18:00

Onsdag

08:30 - 15:30

​Torsdag

08:30 - 15:30

​Fredag

08:30 - 11:30​

Lørdag

10:00 - 15.00

Vi er medlem af: