Smertefri tandbehandling og tandpleje på Østerbro

Tandlægeskræk

Hvis du gennem flere år har udskudt dine regelmæssige tandlægebesøg af angst for at det ville gøre ondt hos tandlægen, så har du tandlægeskræk.

Hos os på tandklinikken Dansmil kan du være sikker på at føle dig i trygge hænder da vores erfarne tandlægeteam udfører alle undersøgelser og tandbehandlinger skånsomt, smertefrit og omsorgsfuldt, lige netop skræddersyet til dig.

Tandlægeskræk er naturligvis ikke godt for dine tænders sundhed men vi har den rette ekspertise til at hjælpe dig igennem det.

  • Behandling forgår efter din tempo. Vi bruger al den tid der skal til.
  • Vi vil ikke presse dig til noget.
  • Vi lytter til, hvordan du har det, og hvad du ikke bryder dig om.
  • Vi forstår dig godt og vil aldrig gøre noget, som du ikke ønsker.
  • Vi accepterer din angst, og forstår hvor svært det er at komme hos tandlægen hver gang.
  • Du er velinformeret om hele forløbet både før behanlding og under behandling.
  • Tandbehandling er smertefri – også bedøvelsen da vi kan også tilbyde smertefri bedøvelse ved brug af "The Wand", der er en computerstyret bedøvelse teknologi, som er et nyt og revolutionernede højteknologisk stykke udstyr indenfor tandbehandling til fordel for patienter med tandlægeskræk
  • Vi udarbejder en behandlingsplan og du får et skriftligt prisoverslag, hvorved vi har en plan for hvad der skal laves af tandbehandlinger. Hvis der er mange behandlinger, kan vi i fælleskab bestemme rækkefølgen af behandlingern over en tidsperiode.
  • Vi tilbyder blandt andet laserbehandling, som er en smertefri og effektiv metode til flere forskellige tandproblemer, læs mere om laser her.

Tag det første skridt og kontakt os for en indledende samtale uden nogen form for behandling. Her kan vi tale stille og roligt om dig og din frygt for at gå til tandlæge, hvor vi kan fortælle dig om vores forskellige muligheder for smertefri undersøgelse og behandling. Hvis du føler dig klar kan vi tilrettelægge en gratis uforpligtende forundersøgelseaf dine tænder.

Måler er naturligvis at du i sidste ende kan få bugt med din tandlægeskræk, og trygt komme til de regelmæssige eftersyn, der kan sikre dig sunde og gode tænder resten af livet. Ring til klinikken for at bestille tid her 35 38 52 25.​

Vi har stor ekspertise i behandling af paradentose.

Læs mere her

Lørdagsåbent uden tillæg eller gebyr.

​Læs mere her

Vurderet 5 / 5 baseret på 16 anmeldelser på Facebook

Tandklinikken DanSmil

​Østerbrogade 64, 2.

2100 København Ø
Find vej

​​Tlf.: 35 38 52 25

​E-mail: info@dansmil.dk​​

facebook-ikon     google+     youtube

Åbningstider

​Mandag

08:30 - 15:30

​Tirsdag

09:00 - 18:00

Onsdag

08:30 - 15:30

​Torsdag

08:30 - 15:30

​Fredag

08:30 - 11:30​

Lørdag

10:00 - 15.00

Vi er medlem af: