Kroner & broer

​Påsætning af kroner og broer er en fast del af arbejdet hos DanSmil. Du er med andre ord i de tryggeste hænder, hvis du overlader arbejdet med kroner og broer til os.

Vi sørger altid for at give dig en grundig information om behandling, materialer og priser, hvis vi skønner, det er nødvendigt med påsætning af en krone eller en bro.

Kroner

​En krone kan være nødvendig som beskyttelse af tænder, der er blevet rodbehandlet eller har store fyldninger. Kronen kan også fungere som beskyttelse af en knækket tand.

Porcelænfacader

​Porcelænsfacader er tynde laminater, som forstærker fortænder og hjørnetænder, hvis de er knækkede eller hvis formen ønskes korrigeret.

Facadebehandlingen med porcelæn er en af de mest skånesomme måder at genopbygge tænder på da tænderne beslibes ganske let på forsiden.

Broer

​En bro fungerer som erstatning for en eller flere manglende tænder. Broen bliver fastgjort til de tilstødende tænder og føles som en naturlig tand.

Holdbarhed og garanti

Hos DanSmil lægger vi i alt vores arbejde vægt på, at resultatet bliver flot og langtidsholdbart, og vi går derfor højt op i valg af den bedste kvalitet i materialer til kroner, facader eller broer samt valg af tandteknikeren. Alt tandtekniske arbejde hos DanSmil udføres kun af danske tandlaboratorier og det får vores patienter certifikat på.

Hos Tandklinikken Dansmil er der dermed en 100% garanti på holdbarheden af fastprotetik i 5 år. Holdharbeds garantien forudsætter regelmæssige kontroller foretaget hos os i forbindelse med de regelmæssige indkald.

Du er således mere end velkommen til at kontakte os på telefon gratis uforpligtende forundersøgelse, hvorved vi kan rådgive dig med yderligere informationer.

Vi har stor ekspertise i behandling af paradentose.

Læs mere her

Lørdagsåbent uden tillæg eller gebyr.

​Læs mere her

Vurderet 5 / 5 baseret på 16 anmeldelser på Facebook

Tandklinikken DanSmil

​Østerbrogade 64, 2.

2100 København Ø
Find vej

​​Tlf.: 35 38 52 25

​E-mail: info@dansmil.dk​​

facebook-ikon     google+     youtube

Åbningstider

​Mandag

08:30 - 15:30

​Tirsdag

09:00 - 18:00

Onsdag

08:30 - 15:30

​Torsdag

08:30 - 15:30

​Fredag

08:30 - 11:30​

Lørdag

10:00 - 15.00

Vi er medlem af: