Kirurgi

Hos Dansmil udfører vi de fleste kirurgiske indgreb, fra de simple til mere komplicerede operationer professionelt og smertefrit. Tandkirurgi gennemføres hos os med høj ekspertise og en god planlægning, hvorved du hele tiden er informeret om forløbet af den givne operation, der skal udføres.

Operation af visdomstæner

En visdomstand , der ikke vokset ordentligt frem, kan give store gener på grund af betændelse eller pres på nabotænderne.

Vi har stor erfaring i fjernelse af visdomstænder og behandlingen udføres helt smertefrit under lokalbedøvelse i en behagelig atmosfære på klinikken. Derfor kan du være sikker på at føle dig i trygge hænder hos Dansmil, hvor vi udfører alle behandlinger med meget stor omhu og ekspertise.​

Indsættelse af Tandimplantat

Et tandimplantat kan indsættes i kæbeknoglen, hvor du har mistet en tand eller flere tænder. På den måde kan du både bevare et pænt tandsæt og et sundt bid.​

Med vores brede erfaring inden for implantatbehandling kan vi sikre dig, at behandlingen sker med det absolut bedste resultat, da vi både har fokus på funktionaliteten, tændernes sundhed og det æstetiske udtryk. Læs mere om implantatbehandling hos Dansmil.​

Rodspidsamputation

​Går en rodbehandling ikke godt, står man som tandlæge over for to valg.

Enten at forsøge en omlavning af den eksisterende insufficiente rodbehandling, eller en rodspidsamputation (retrograd rodfyldning). Man laver dog kun rodbehandlingen om, såfremt man skønner, at det er muligt at forbedre rodfyldningen. At en rodbehandling ikke er succesfuld skyldes ikke nødvendigvis en dårligt udført rodbehandling, men kan også være forårsaget af biologiske faktorer, som spiller ind. Dette kan for eksempel være ekstra små rodkanaler (bikanaler).

Før selve operationen lægges en smertefri bedøvelse, så du er helt smertefri under hele indgrebet. Operationen går ud på, at tandlægen fjerner en lille del af rodens spids, rodkanalens inficerede væv renses ud, og forsegles med en fyldning. Hele indgrebet tager en lille time, men det kan variere efter kompleksiteten og tandens placering.

Vores tandlægeteam hos DanSmil har erfaringen og ekspertisen til at hjælpe dig gennem en rodspidsamputation helt smertefrit, hvis denne behandling vurderes nødvendigt.

Du er naturligvis meget velkommen til at kontakte os for evt. yderligere oplysninger eller for en tidsbestilling.​

Kontakt klinikken på telefon: 35 38 52 25.

Vi har stor ekspertise i behandling af paradentose.

Læs mere her

Lørdagsåbent uden tillæg eller gebyr.

​Læs mere her

Vurderet 5 / 5 baseret på 16 anmeldelser på Facebook

Tandklinikken DanSmil

​Østerbrogade 64, 2.

2100 København Ø
Find vej

​​Tlf.: 35 38 52 25

​E-mail: info@dansmil.dk​​

facebook-ikon     google+     youtube

Åbningstider

​Mandag

08:30 - 15:30

​Tirsdag

09:00 - 18:00

Onsdag

08:30 - 15:30

​Torsdag

08:30 - 15:30

​Fredag

08:30 - 11:30​

Lørdag

10:00 - 15.00

Vi er medlem af: