Vi er eksperter i paradentosebehandling

Hos os er du i trygge hænder

Hos Tandklinikken DanSmil har vores dygtige behandlingsteam mange års erfaring og stor succes med paradentosebehandling. Vi benytter os af den nyeste teknologi hvor du smertefrit slipper af paradentose og kan bevare dine tænder.


Du finder vores tandklik på Østerbro, hvor vi også har taget imod mange patienter fra Hellerup og resten af København med paradentosebehandling.

Hvad er paradentose?

Paradentose bliver også kaldt for ”de løse tænders sygdom”. Omkring halvdelen af den voksne befolkning lider af paradentose i forskellige grader. Sygdommen er en fremskreden betændelse, der først opstår som tandkødsbetændelse, det medfør at dit tandkød løsnes fra dine tænder. Herfra breder den sig ned i tandkødslommen og ned til knoglen. Paradentosebakterier angriber knoglen, som tænderne sidder fast i.

Bliver paradentose ikke behandlet, risikerer du, at tænderne bliver mere og mere løse, hvor du til sidst kan risikere, at tænderne falder ud. Symptomerne kan være dårlig ånde, blødende tandkød, dybe tandkødslommer, evt. smerte og løse tænder.

Paradentose er en sygdom som kan medvirke til at fremme eller forstærke en hel stribe af sygdomme rundt om i kroppen, såsom hjerte-kar-sygdomme. Dansk forskning har allerede for et stykke tid siden påvist en sammenhæng mellem betændelse i munden og hjertesygdom. Patienter med svær paradentose har således 6,6 gange større risiko for at have hjertesygdom.​

​Grundig undersøgelse før paradentosebehandling

Inden paradentosebehandlingen sættes i gang laves en udvideret paradentose-undersøgelse og diagnostik. Tandkødslommerne måles og sygdommens aktivitet bedømmes, og der vurderes hvor fremskreden paradentosen er. Ud fra denne undersøgelse fastlægges en forebyggelse skræddersyet behandling til dig.

DanSmil er specialister inden for paradentosebehandling med laser

​Efter en almindelig paradentosebehandling, hvor man laver en rodrens af tænderne anvendes​ laser ned i tandkødslommerne. Laser har den fordel, at den ødelægger bakterier, hvilket medfører at tandkødslommerne bliver nemmere infektionsfrie og giver efterfølgende hurtigere heling af tandkødet. Ved anvendelse af laser kan vi i dag behandle selv større og meget fremskredne paradentosesygdomstilfælde med stor succes uden nogen form for operativt indgreb.

Paradentosebehandling med laser er en smertefri behandlingsmetode uden bivirkninger. Det er individuelt fra person til person hvor mange laserbehandlinger, man skal igennem, afhængig af hvilken grad af paradentose man har.

Kontakt os og hør nærmere

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon: 35 38 52 25 og benytte dig af muligheden for en gratis uforpligtende forundersøgelse, hvorved tandlægen kan give dig en faglig vurdering af paradentosesygdommen hos dig og svare på alle dine spørgsmål.

Vi har stor ekspertise i behandling af paradentose.

Læs mere her

Lørdagsåbent uden tillæg eller gebyr.

​Læs mere her

Vurderet 5 / 5 baseret på 16 anmeldelser på Facebook

Tandklinikken DanSmil

​Østerbrogade 64, 2.

2100 København Ø
Find vej

​​Tlf.: 35 38 52 25

​E-mail: info@dansmil.dk​​

facebook-ikon     google+     youtube

Åbningstider

​Mandag

08:30 - 15:30

​Tirsdag

09:00 - 18:00

Onsdag

08:30 - 15:30

​Torsdag

08:30 - 15:30

​Fredag

08:30 - 11:30​

Lørdag

10:00 - 15.00

Vi er medlem af: